Usted está aquí:

Empat que sap a poc en el Martínez Valero (1-1) davant del Llevant

Isabel Montaño/ Elx. Imatge: Levante UD

El Martínez Valero va acollir un dels partits més emocionants de la jornada 35 davant de dos equips de la Comunitat Valenciana. Amb dos conjunts que esperen tres últimes jornades molt complicades, enfrontant-se als més grans. El Llevant volia assegurar la permanència i el conjunt franjiverde buscava tres punts vitals per a mantindre’s amb l’esperança de continuar viu en la Lliga BBVA.

Els jugadors d’ambdós equips van posar el baló en marxa amb una gran intensitat, es va veure reflectit ja en el primer minut, en jugada brindada per Boakye que després d’una acció personal va intentar burlar de tacó al porter granota, però Keylor va estar atent i finalment va aconseguir aclarir el baló. Minuts després, i prova del coratge dels granotes va arribar la segona ocasió del partit, ho va intentar Rubén centrant un baló que finalment es va anar fora després de rebotar en el davanter canari i ex franjiverde, Ángel Rodríguez. Després de diverses accions de perill per ambdós conjunts i d’un clar protagonisme dels dos porters: Manu Herrera i Keylor Comes que van estar brillants aclarint de forma contundent les ocasions més estretes de la primera part. Finalment, el col·legiat pitó primera part i el resultat era el mateix que al principi: empat a zero.

Ja en la segona part, els hòmens d’Escriba van eixir amb més bateria i d’ací el primer gol de la trobada, un tir de Boakye que va xocar en un defensa i es va transformar en el 1-0. L’alegria els va durar poc als elxans ja que només dotze minuts després, empatava el partit, el davanter, ex franjiverde, Ángel Rodríguez, que no conforme d’encarar a Manu Herrera la primera ocasió, va aprofitar el rebot del baló per a marcar el 1-1 inamovible durant la resta del partit.

Fitxa técnica

Elche CF : Manu Herrera; Damián Suárez, Botía, Pelegrín, Cisma; Carlos Sánchez, Javi Márquez (Rivera, min.83); Carles Gil, Coro ©, Rodrigues (Fidel, min.87); y Boakye (Cristian Herrera, min.77)

Levante UD: Keylor Navas; Pedro López, Vyntra, Rodas ©, Nikos; Simao (Sissoko, min.73), Diop; Xumetra (El Zhar, min.70), Víctor Casadesús, Rubén García; y Ángel (El Adoua, min.85)

Gols: 1-0, Boakye; min. 62, 1-1, Ángel Rodríguez; min. 74

Publicado por: admin